Αναβαθμίστηκε η σειρά επίσημων προϊόντων του Παύλου Κοντίδη

Στο pksailingshop.com και στο tshirtjunkies.co/collections/pavlos-kontides είναι πλέον διαθέσιμη η νέα σειρά επίσημων προϊόντων του Παύλου Κοντίδη, η οποία προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Κύπριου Ολυμπιονίκη με το κατάστημα https://tshirtjunkies.co. Η σειρά περιλαμβάνει δύο t-shirt και ένα hoodie που είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα.

Το ένα t-shirt είναι fashionable και έρχεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα ενώ το άλλο απεικονίζει μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Κύπριου παγκόσμιου πρωταθλητή, από τον τερματισμό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Άρχους το 2018 όταν κατέκτησε το back2back παγκόσμιο τίτλο του.

Σημειώνεται πως όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων διατίθεται στο πρόγραμμα #TowardsParis αφού το tshirtjunkies.co έχει αποποιηθεί το κέρδος από τις πωλήσεις.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που κάνει πράξη για δεύτερη φορά ο Κύπριος ιστιοπλόος με σκοπό να βοηθηθούν νεαροί αθλητές, είτε οικονομικά, είτε υλικοτεχνικά στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς & Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Απώτερος σκοπός και μεγάλη ελπίδα του προγράμματος είναι να μεγαλώσει η κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα.

Αγοράζοντας κανείς τα προϊόντα από τη συλλογή του Κοντίδη συμβάλλει στην ενίσχυση της εκστρατείας. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες ενέργειες για περαιτέρω ενδυνάμωση του οράματος του #TowardsParis.

Αυτή τη στιγμή στο #TowardsParis έχουν ενταχθεί οι Νικόλας Αντωνίου (Κολύμβηση), Μαριλένα Μακρή (Ιστιοπλοΐα), Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι (Τζούντο), Αναστασία Ελευθερίου (Σκοποβολή), Ανδρέας Δουλάππας (Παρα-Τρίαθλο), Ευάγγελος Χαραλάμπους (Τάεκβοντο) και Αλέξανδρος Ζησιμίδης (Κωπηλασία).

Τον Κοντίδη στηρίζει διαχρονικά η ΟΠΑΠ Κύπρου ως μεγάλος χορηγός ενώ μεγάλος χορηγός είναι και η Finstella. Τον χορηγούν το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Ίδρυμα Λεβέντη και η Πετρολίνα. Υποστηρικτές είναι η easyBoat.com, το Stelios Philanthropic Foundation, η Alassia NewShips Management, η Quadcode και η VITA Construction.