Αυλαία στην αγωνιστική σεζόν για τον Κοντίδη

Στο Γκντανσκ της Πολωνίας ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον Παύλο Κοντίδη καθώς το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Τρίτη (13/10) ήταν και η τελευταία φετινή αγωνιστική υποχρέωση για τον Κύπριο Ολυμπιονίκη. Η 16η θέση δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον αθλητή του Ν.ΟΛ. Λεμεσού, ο οποίος από την Τετάρτη (14/10) βρίσκεται στην Κύπρο όπου θα ξεκουραστεί για δύο βδομάδες.

Ήταν ο τέταρτος και τελευταίος φετινός αγώνας μιας κουτσουρεμένης (λόγω COVID-19) χρονιάς η οποία περιλάμβανε επίσης το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το Φεβρουάριο, τη Mornareva Regatta το Μάρτιο και το Εθνικό Πρωτάθλημα της Κροατίας το καλοκαίρι.

Ο Παύλος κέρδισε την τελευταία ιστιοδρομία του Πανευρωπαϊκού ενώ ήταν 40ος στην άλλη κούρσα της ημέρας. Μετά τον αγώνα ο Κοντίδης δήλωσε: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελα αλλά νιώθω καλά που επέστρεψα σε έναν μεγάλο αγώνα μετά από οκτώ μήνας. Είχα κάποιες καλές στιγμής στη βδομάδα, με κορυφαία την πρωτιά στην τελευταία κούρσα αλλά και κάποια λάθη που κόστισαν και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν μας δίνει την ευκαιρία για μια ανασκόπηση και ανάλυση του τι έγινε ώστε να μάθω από τα λάθη και να είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Ευχαριστώ θερμά όλους για τη διαρκή υποστήριξη».

Για την ιστορία στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού βρέθηκαν τρεις Βρετανοί με νικητή τον Elliott Hanson ο οποίος ξεπέρασε τον Michael Beckett (δεύτερος) και τρίτο τον Lorenzo Chiavarini.

Ο Παύλος Κοντίδης είναι Brand Ambassador της Ayia Napa Marina ενώ τον χορηγούν και για το 2020 η ΟΠΑΠ Κύπρου, η RCB Bank, η Πετρολίνα και το Ίδρυμα Λεβέντη. Στηρίζεται από το Easy Family of Brands, το Stelios Philanthropic Foundation και το VITA Group.