Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου, Παύλο Κοντίδη

Η Freedom24 έγινε Super Grand Χορηγός του Κύπριου ιστιοπλόου Παύλου Κοντίδη, του πρώτου Ολυμπιονίκη στην ιστορία της χώρας του. Η στρατηγική συνεργασία με τον διάσημο ιστιοπλόο αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα των προσπαθειών της εταιρείας να στηρίξει τους κύπριους αθλητές και να προωθήσει την Κύπρο στη διεθνή αθλητική σκηνή.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κύπρο, ο Κοντίδης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Laser ανδρών της ιστιοπλοϊας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Έχει κατακτήσει επίσης δύο φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή (2017 και 2018) και άλλες δύο του Πρωταθλητή Ευρώπης (2018 και 2022). Ο Κοντίδης θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Freedom24 είναι υπερήφανη που υποστηρίζει τον διάσημο ιστιοπλόο, ο οποίος όχι μόνο έφερε στη χώρα του ένα σημαντικό διεθνές βραβείο, αλλά και εμπνέει άλλους κύπριους αθλητές για νέα επιτεύγματα, δήλωσε ο Evgeniy Tyapkin, εκτελεστικός διευθυντής της Freedom Finance Europe, μητρικής εταιρείας της Freedom24. «Η φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Παύλο και άλλους αθλητές στη χώρα μας καθώς όλοι προετοιμάζονται για τους προσεχείς Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Freedom24 είναι στην ευχάριστη θέση να στηρίξει τον Παύλο με κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να τον βοηθήσει να πετύχει νέες νίκες στην παγκόσμια αθλητική σκηνή. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε μεγάλο βαθμό στην προώθηση της ιστιοπλοΐας, του σκακιού και του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Μαζί έχουμε πολλά συναρπαστικά έργα μπροστά μας», δήλωσε το ανώτατο στέλεχος.

Ο Κοντίδης, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί Πρέσβης της Freedom24 στην ΕΕ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην εταιρεία για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στην Κύπρο, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας κατηγορίας FAREAST 28R που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2023. «Είναι υπέροχο να είμαι μέλος μιας εταιρείας που είναι ηγέτης στον χώρο της και μοιράζεται τα ίδια πάθη με εμένα. Είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι η Freedom24 δραστηριοποιείται στην αθλητική κοινότητα της Κύπρου. Θα υπάρξουν περισσότερες διοργανώσεις το 2025», ανέφερε.

Πέρα από την Ολυμπιακή συνεργασία, η Freedom24 και ο Κοντίδης σχεδιάζουν διάφορες κοινές δραστηριότητες, με στόχο την προώθηση της ιστιοπλοΐας και άλλων αθλημάτων στην Κύπρο, συμβάλλοντας περαιτέρω στην αθλητική ανάπτυξη της χώρας.