Ο Κοντίδης δίπλα στα νεαρά ταλέντα της ιστιοπλοΐας

Συμμετείχε σε προπονητικό καμπ του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού Την ευκαιρία να μάθουν αρκετά από τα μυστικά της ιστιοπλοΐας από τον κορυφαίο του πλανήτη για το 2018 είχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, στο διήμερο προπονητικό καμπ που έγινε πρόσφατα με τη συμμετοχή του Παύλου Κοντίδη. Λίγο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Enoshima o Κύπριος Ολυμπιονίκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και πέρασε ένα διήμερο μαζί με νεαρούς τους αθλητές σκαφών τύπου Laser.

«Είναι με μεγάλη μου χαρά που πέρασα δύο μέρες μαζί με τους νεαρούς ιστιοπλόους. Είδαμε μαζί αρκετά πράγματα όσον αφορά το άθλημα, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον η Κύπρος θα συνεχίσει να βγάζει καλούς ιστιοπλόους, καθώς έχουμε τη θάλασσα και ιδανικές καιρικές συνθήκες» σχολιάζει ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Ο Κοντίδης στέλνει επίσης ένα μήνυμα σε όλους τους νεαρούς αθλητές: «Οι αθλητές μας δεν πρέπει να σταματήσουν να ονειρεύονται αλλά να ακολουθούν αφοσιωμένα τα όνειρά τους. Με προπόνηση, πειθαρχία, επαγγελματισμό και σκληρή δουλειά, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

Ο Παύλος Κοντίδης είναι Brand Ambassador της Ayia Napa Marina ενώ τον χορηγούν και για το 2019 η ΟΠΑΠ Κύπρου, η RCB Bank, η Πετρολίνα και το Ίδρυμα Λεβέντη. Στηρίζεται από το Easy Family of Brands, το Stelios Philanthropic Foundation και το VITA Group.