Ο Παύλος Κοντίδης ενώνει δυνάμεις με την Quadcode και παρουσιάζουν διήμερο καμπ για ιστιοπλόους και όχι μόνο

Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης με τη συνεργασία της εταιρείας Quadcode παρουσιάζουν το πρώτο καμπ για ιστιοπλόους και όχι μόνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου. Μέσα από το καμπ ο Κύπριος Ολυμπιονίκης θέλει να μοιραστεί με ιστιοπλόους και αθλητές, εμπειρίες και μυστικά που αποκόμισε από την επαγγελματική του ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα και τον πρωταθλητισμό. Τόσο η διάλεξη όσο και το προπονητικό κομμάτι θα γίνουν στα ελληνικά.

Δήλωση Συμμετοχής –> https://pavloskontides.com/sailingcamp

Τo καμπ θα έχει διήμερη διάρκεια. Την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ο Παύλος Κοντίδης θα πραγματοποιήσει διάλεξη απευθυνόμενος σε ιστιοπλόους και αθλητές όλων των ηλικιών, φιλάθλους αλλά και οποιονδήποτε θα ήθελε να ακούσει την ιστορία του Παύλου και να τον γνωρίσει από κοντά.

Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες:

  • 09:00 – 12:00 για αρχάριους ιστιοπλόους και αθλητές που θέλουν να μπουν στον κόσμο της ιστιοπλοΐας
  • 15:00 – 18:00 για προχωρημένους αθλητές της ιστιοπλοΐας.

Το Σάββατο (24/9) θα υπάρχει και πρακτικό και θεωρητικό κομμάτι και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

«Απευθυνόμαστε σε κάθε αθλητή και όχι μόνο»

«Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ιστιοπλόους όλων των επιπέδων που μόνο να κερδίσουν έχουν από την παρουσία τους σε αυτό το διήμερο καμπ. Πέρα από ιστιοπλόους, η διάλεξη της Παρασκευής απευθύνεται σε όλους τους αθλητές ή άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό υπό άλλες ιδιότητες, αλλά ακόμα και για οποιονδήποτε θα ήθελε να ακούσει ορισμένα πράγματα που έχω διδαχθεί μέσα από τον αθλητισμό και τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής» δηλώνει ο Παύλος Κοντίδης.

Στο χώρο του καμπ θα πωλούνται τα επίσημα προϊόντα του Παύλου Κοντίδη με όλα τα έσοδα να ενισχύουν το πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης #TowardsParis το οποίο θα στηρίξει ταλαντούχους Κύπριους αθλητές και αθλήτριες στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».