Ο Παύλος Κοντίδης ζητάει την ψήφο μας για τον Rolex World Sailor of the Year 2018

Συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου η ψηφοφορία για τον Rolex World Sailor of the Year 2018.

Από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για προετοιμασία ο Παύλος Κοντίδης ζητάει τη ψήφο των Κυπρίων, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι ένας εκ των πέντε υποψήφιων για τον κορυφαίο τίτλο τιμής στην ιστιοπλοΐα, αυτόν του Rolex World Sailor of the Year. Το κοινό μπορεί να ψηφίζει μέχρι και τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου στο πιο κάτω link:

– www.sailing.org/news/2018vote.php#.W8bYLhMzajj.

Οι υποψήφιοι προέρχονται τόσο από τις Ολυμπιακές κατηγορίες όσο και από την Ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης.

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι στους πέντε υποψήφιους. Αποτελεί τεράστια τιμή. Ζητώ τη βοήθειά σας ώστε μαζί να ανεβάσουμε για ακόμα μια φορά την Κύπρο μας στην κορυφή του κόσμου. Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Εύχομαι να το εκπληρώσω με τη βοήθεια σας» δηλώνει ο 28χρονος ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Σπλιτ το 2017 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Δανία το 2018, ενώ στο μεσοδιάστημα κέρδισε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και αναρριχήθηκε στο Νο1 του κόσμου στην κατηγορία Laser, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Οι άλλοι υποψήφιοι

Πέραν του Κοντίδη, στους άνδρες υποψήφιοι είναι ο Γάλλος Charles Caudrelier της Volvo Ocean Race, το δίδυμο των 49er Sime και Mihovil Fantela από την Κροατία, ο Ολλανδός Dorian van Rijsselberghe από τα RS:X και ο Ιταλός Ruggero Tita από τα Nacra.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται στο www.sailing.org/news/2018vote.php#.W8bYLhMzajj.