Πανδημία, Αθλητισμός και επιστροφή στην δράση

Ο Παύλος Κοντίδης εμπλουτίζει το Πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης το οποίο δημιούργησε το 2019 με στόχο να προσφέρει πίσω στον αθλητισμό, με ένα πολύ περιεκτικό webinar που ενδιαφέρει όλους όσους ασχολούνται άμεσα με τον αθλητισμό.

Ο Παύλος, μέσα από το webinar που έχει τίτλο «Πανδημία, Αθλητισμός και επιστροφή στην δράση» θα παρουσιάσει σε όλους όσους το παρακολουθήσουν την δική του προσωπική εμπειρία για το πώς αντιμετωπίζει την πανδημία και τον αντίκτυπο που έχει στην αθλητική του ζωή. Μέσα από πρακτικές προτάσεις και συμβουλές, θα δώσει το στίγμα για το πως οι αθλητές θα πρέπει να προετοιμάσουν τους εαυτούς τους για επιστροφή στην κανονικότητα και την αγωνιστική δράση.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 19:00 ώρα Κύπρου και είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν. Το πρώτο μισό του webinar θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση των δεδομένων από την σκοπιά τους Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη, ενώ το δεύτερο μισό θα είναι ανοικτό για ερωτήσεις και συζήτηση με τον Παύλο. Το σεμινάριο είναι ιδανικό για αθλητές όλων των αθλημάτων (ατομικών, ομαδικών κτλ) καθώς και για γονείς αθλητών και προπονητές που θα ήθελαν να ακούσουν την προσέγγιση του Παύλου Κοντίδη για την συνέχεια στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

Όλοι όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο webinar θα πρέπει να κάνουν εγγραφή πιο κάτω.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOΟΜ και θα αποσταλεί πρόσκληση το πρωί της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου με το σύνδεσμο του webinar.

Συντονιστής του webinar θα είναι ο Μικαέλλο Παπαδάκης.

Το webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ