Πρωτιά σε προπονητική ρεγκάτα για τον Κοντίδη τρεις εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς

Σε καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης, σχεδόν τρεις βδομάδες πριν από την έναρξη της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Ο Κύπριος Aργυρός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο το 2012, κέρδισε την προπονητική ρεγκάτα (coach regatta) που έγινε στη Μασσαλία το τριήμερο 6-8 Ιουλίου και στην οποία έλαβαν μέρος σχεδόν όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και πολλοί άλλοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 και 2018, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του είχε πάρει, τρίτη θέση στη Magic Regatta τον περασμένο Μάιο και τη δεύτερη θέση τον Ιούνιο σε coach regatta, που επίσης πραγματοποιήθηκαν στη Μασσαλία.

Η προετοιμασία του Κοντίδη στα Ολυμπιακά νερά της Μασσαλίας ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας βδομάδας. Στη συνέχεια θα περάσει μερικές ημέρες στην Κύπρο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, πριν επιστρέψει στη Μασσαλία στις 19 Ιουλίου μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον αγώνα των σκαφών ILCA 7 (Laser), ο οποίος ξεκινάει την 1η Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 6 του ίδιου μήνα.

Ο 34χρονος ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού συμμετέχει για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το Πεκίνο 2008, το Λονδίνο 2012, το Ρίο 2016 και το Τόκυο 2020.

Super Grand Sponsor του Κοντίδη είναι η Freedom24, ενώ τον στηρίζει διαχρονικά η ΟΠΑΠ Κύπρου ως μεγάλος χορηγός ενώ μεγάλοι χορηγοί είναι επίσης οι Finstella και easyBoat.com. Τον χορηγούν η Ayia Napa Marina, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Ίδρυμα Λεβέντη και η Πετρολίνα. Υποστηρικτές είναι η Alassia NewShips Management, το Stelios Philanthropic Foundation, η Quadcode, η VITA Group και η Hartmann Holdings LTD.