Σε ρυθμούς Black Friday και ο Παύλος Κοντίδης!

Στο Black Friday συμμετέχει και ο Παύλος Κοντίδης, μέσω της διάθεσης του νέου προϊόντος που περιλαμβάνεται στη συλλογή του στο pksailingshop.com. Συγκεκριμένα, τα νέα καπέλα με το λογότυπο του Κύπριου Ολυμπιονίκη διατίθενται στα €15 ευρώ, αντί στα €25 που είναι η κανονική τιμή.

Τα καπέλα είναι η τελευταία προσθήκη στη συλλογή των επίσημων προϊόντων και οι παραδόσεις στους αγοραστές, εντός και εκτός Κύπρου, ξεκινούν το Δεκέμβριο.

Μέσω της απόκτησης ενός εξαιρετικής ποιότητας καπέλου σε δύο χρωματισμούς, οι αγοραστές ενισχύουν την Ολυμπιακή μας ομάδα αφού αφού μέσω της πώλησης των επίσημων προϊόντων του Παύλου Κοντίδη ενδυναμώνεται η προσπάθεια για ενίσχυσης Κύπριων αθλητών στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Αυτό το σκοπό έχει η πρωτοβουλία του 33χρονου ιστιοπλόου του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού μέσω του προγράμματος #TowardsParis στο οποίο είναι ενταγμένοι οι Νικόλας Αντωνίου (Κολύμβηση), Μαριλένα Μακρή (Ιστιοπλοΐα), Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι (Τζούντο), Αναστασία Ελευθερίου (Σκοποβολή), Ανδρέας Δουλάππας (Παρα-Τρίαθλο), Ευάγγελος Χαραλάμπους (Τάεκβοντο) και Αλέξανδρος Ζησιμίδης (Κωπηλασία).

Η σειρά προϊόντων του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 2017 και 2018 περιλαμβάνει επίσης δύο επιλογές t-shirt και ένα footer που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το https://tshirtjunkies.co

Τον Κοντίδη στηρίζει διαχρονικά η ΟΠΑΠ Κύπρου ως μεγάλος χορηγός ενώ μεγάλος χορηγός είναι και η Finstella. Τον χορηγούν το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Ίδρυμα Λεβέντη και η Πετρολίνα. Υποστηρικτές είναι η easyBoat.com, το Stelios Philanthropic Foundation, η Alassia NewShips Management, η Quadcode και η VITA Construction.