Το συγκινητικό μήνυμα του Κοντίδη στον Απόστολο Παρέλλη

«Σε ευχαριστούμε για όλα. Μόνο περηφάνια για όλα όσα πρόσφερες στον αθλητισμό, στην κοινωνία και στην Κύπρο μας. Αθλητής με ήθος, επιμονή και υπομονή αλλά πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Με την πιο πάνω ανάρτηση ο Παύλος Κοντίδης αποθεώνει και εκφράζει τον θαυμασμό του για τον άνθρωπο και αθλητή Απόστολο Παρέλλη, που πρόσφερε πάρα πολλά στον κυπριακό αθλητισμό.

Αφορμή για την ανάρτηση από τον Κύπριο Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο το 2012 αποτέλεσε το ποστάρισμα από τον κορυφαίο Κύπριο δισκοβόλο μετά τη γνωστοποίηση των τελικών λιστών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», με τον ίδιο να μένει εκτός για μία θέση, αφού ήταν 33ος, με την πρόκριση να παίρνουν 32 αθλητές.

Ο Απόστολος Παρέλλης σε ανάρτησή του είχε εκφράσει τη στεναχώρια του για την απώλεια της πρόκρισης που ήθελε πάρα πολύ, καθώς ήταν ένας στόχος που είχε θέσει με τον αδικοχαμένο Κώστα Σταθελάκο.

Πιο κάτω η ανάρτηση που είχε κάνει ο Απόστολος Παρέλλης:

«Η πιο δύσκολη χρονιά για εμένα έχει φτάσει στο τέλος της- πρόωρα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την φετινή χρονιά, μια χρονιά που θα ευχόμουν να μην ερχόταν ποτέ. Έφυγες τόσο άδικα και τόσο νωρίς φίλε μου και κάθε μέρα λείπεις και πιο πολύ.

Τελείωσα και επίσημα τους αγώνες της χρονιάς 2024, μια πολύ δύσκολη χρονιά με μια πολύ μεγάλη απώλεια. Δεν θα το κρύψω είμαι απογοητευμένος, το ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην τέταρτη ολυμπιάδα επειδή ήταν ο στόχος της χρονιάς που βάλαμε μαζί με τον @k_stathelakos.

Δεν έχω προκριθεί στους ολυμπιακούς αγώνες για το Παρίσι 2024. 32 άτομα προκρίνονταν για τους ολυμπιακούς αγώνες και εγώ είμαι στην 33η θέση.

Οποιαδήποτε άλλη χρονιά και να ήταν θα έλεγα δεν πειράζει, πάμε για την επόμενη χρονιά δε χάθηκε ο πόλεμος με μια χαμένη μάχη πάμε για την επόμενη όπως έκανα πάντα, που παρά τους τραυματισμούς εγώ πίεζα τον εαυτό μου και το σώμα μου για να επιτύχω τον κάθε στόχο ξεχωριστά.

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ φορτισμένος και στεναχωρημένος με πολλές σκέψεις στο μυαλό και προβληματισμούς.

Θέλω το χρόνο μου για να σκεφτώ τα επόμενα μου βήματα και τους επόμενους μου στόχους.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!

Ευχαριστώ όλους που ήταν δίπλα μου ειδικά αυτήν την χρόνια. @koeas @cyprussportsorganisation @ΓΣΠ @opapcy . Τους γονείς μου Λάκη και Χρυστάλλα καθώς επισης και τα αδέλφια μου @d_parelli και @e.parel , την @skevitheodorou, τον Χρήστο Παπαδόπουλο τους συναθλητές μου και φίλους μου για όλη την στήριξη.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να αφήσω πίσω την γυναίκα μου Καρολίνα, που είναι πάντα δίπλα μου αλλά ειδικά φέτος σε αυτήν την δύσκολη χρονιά έτρεχε για όλα για να μπορέσω να κάνω σωστή προπόνηση και προετοιμασία, Σε ευχαριστώ!»

To ποστ από τον Παύλο Κοντίδη: