Την πολύπλευρη συνεργασία τους ανακοίνωσαν Παύλος Κοντίδης και Quadcode

Τη συνεργασία του με την εταιρεία Quadcode παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής (23/9) ο Παύλος Κοντίδης, δίνοντας παράλληλα λεπτομέρειες για το διήμερο καμπ ιστιοπλοΐας που διοργανώνει σε τη συνεργασία με την Quadcode 23-24 Σεπτεμβρίου. Το καμπ ξεκινάει με διάλεξη το απόγευμα της Παρασκευής (23/9 – 18:00) ανοικτή για όλο το κοινό, ενώ το Σάββατο (24/9) θα γίνει το πρακτικό κομμάτι: το πρωί 09:00 – 12:00 για αρχάριους και το απόγευμα 15:00 – 18:00 για αθλητές ιστιοπλοΐας.

«Πρώτη φορά καμπ ιστιοπλοΐας»

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η περηφάνεια μου που συνεργάζομαι με μια τόσο καινοτόμο εταιρεία όσο η Quadcode και έχουμε δημιουργήσει αυτό το προπονητικό καμπ, κάτι που πρώτη φορά γίνεται στην Κύπρο για την ιστιοπλοΐα. Καλώ όλους τους αθλητές που είναι στο άθλημα, μικρούς και μεγάλους, ή παιδιά που θα ήθελαν να ασχοληθούν, να έρθουν στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, να αγκαλιάσουν τη θάλασσα και να μάθουν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος» είπε ο Παύλος Κοντίδης και πρόσθεσε ότι «η Κύπρος είναι μια χώρα που προσφέρεται για ιστιοπλοΐα καθώς, όπως έχω πει πολλές φορές, διαθέτουν το καλύτερο γήπεδο που είναι η θάλασσα και μάλιστα δωρεάν».

«Παίρνουμε παράδειγμα από τον Παύλο»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε δίπλα σε έναν Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή και είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα. Μια από τις αξίες μας ως εταιρεία είναι η αριστεία η οποία χαρακτηρίζει και τον Παύλο» ανέφερε ο κ. Michael Gitsis, Ανώτερος Διευθυντής της Quadcode προσθέτοντας ότι «όπως στον αθλητισμό, έτσι και στον τομέα μας, η διατήρηση της πρωτοπορίας είναι δύσκολη. Έχοντας ως παράδειγμα τον Παύλο θα επιδιώξουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι στον τεχνολογικό τομέα».

Η Quadcode δραστηριοποιείται στον τομέα του fintech και έχει την έδρα της στη Λεμεσό όπου απασχολεί 250 άτομα τα οποία κάθε μέρα γίνονται και περισσότερα. «Ως εταιρεία αγαπάμε τον αθλητισμό και ωθούμε το προσωπικό μας στα σπορ αφού πιστεύουμε ότι ένας άνθρωπος που ασκείται δεν είναι μόνο πιο υγιής αλλά και πιο αποδοτικός στην εργασία του» δήλωσε ο κ. Gitsis, ο οποίος είναι λάτρης της ποδηλασίας την οποία ο Κοντίδης έχει εντάξει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησής του.

Πέρα από το Pavlos Kontides’ Sailing Camp που παρουσιάζει η Quadcode στο πλαίσιο της συνεργασίας ο Ολυμπιονίκης μας θα παραχωρήσει υποτροφίες σε μαθητές – αθλητές. Σύντομα θα ανακοινώσουν κι άλλες ενέργειες με απώτερο σκοπό να ωθήσουν περισσότερο κόσμο της Κύπρου στην ιστιοπλοΐα και στον αθλητισμό.

Στην Κύπρο για λίγες ημέρες

Ο Κοντίδης βρίσκεται οικογενειακώς στην Κύπρο αυτές τις ημέρες έχοντας ολοκληρώσει μια μεγάλη, δίμηνη καλοκαιρινή προετοιμασία στην Μασσαλία και τα Ολυμπιακά νερά των Αγώνων «Παρίσι 2024» ενώ στη συνέχεια είχε μεταβεί στην Ολλανδία για γνωριμία με τη θάλασσα όπου τον προσεχή Αύγουστο θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο αποτελεί και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από ένα χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres και το αργυρό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μεξικό, επόμενος στόχος για το 2022 για τον Κοντίδη είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία το Νοέμβριο.